Ana Sayfa Güncel Haberler 2017 Yılı Futbol Turnuvası Şampiyonu EFELER…

2017 Yılı Futbol Turnuvası Şampiyonu EFELER…

1866

Vakfımızın düzenlemiş olduğu 2017 yılı futbol turnuvası 21 Mayıs 2017 tarihinde sona erdi.

2017 YILI FUTBOL TURNUVA ŞAMPİYONU EFELER

EFELER ile DÜZENLİ arasında oynanan final maçında Düzenli takımını 7-4 yenen Efeler takımı 2017 yılının şampiyonu oldu. Efeler fikstür sıralamasında dördüncü olmasına rağmen Yarı final ve Finalde gösterdiği yüksek performansla hedefine ulaştı. Turnuvanın iddialı ve favori takımlarından biri olan Düzenli takımı turnuva ikiciliği ile yetinmek zorunda kaldı.

* Şampiyon takım Efeler’e  Macahel Vakfı Başkanı Süleyman KÖSE, Şampiyonluk kupasını teslim etti. Başkan yaptığı konuşmada, Şirinevler Spor kulübü nezdinde Sayın Mehmet Cesur ve Sayın Yaşar Yıldırım’a Macahel Vakfı Futbol turnuvasına Futbol sahasını 7 hafta boyunca bedelsiz olarak tahsis ederek destek verdikleri için teşekkür etti. Saygı, sevgi ve kardeşlik duygularının bu tür organizasyonlarda ön plana çıkarılmasının önemli olduğunu, futbol turnuvasının bu konuda da başarılı sağlayabileceğini vurguladı. Emeği geçen spor komisyonuna da teşekkür eden Vakıf Başkanı turnuva boyunca tribünleri dolduran spor sevenlere de teşekkür etti.

* Turnuvayı 2. olarak tamamlayan DÜZENLİ takımına kupasını Spor Komisyonu Başkanı ve Macahel Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Özcan DALKIRAN tarafından verildi.

 

—-

Maral ile Uğur arasında oynanan 3. lük maçında Uğur takımını 11-7 yenen Maral takımı turnuvayı 3.üncü olarak, Uğur takımı ise 4. üncü olarak tamamladı. Takımların üçüncülük için çok fazla konsantre olamadıkları görüldü. Uğur takımını tamamlamakta da zorlandı. Maç dostluk içinde tamamlandı.

* Turnuvanın 3. olan MARAL takımına Macahel Vakfı Başkan Yardımcısı Av.Tekin ÖZDEMİR tarafından verildi.

Turnuvanın en centilmen takımı Kayalar spor oldu. İlk dörde kalma mücadelesinde önceki yıllara göre daha başarılı bir grafik sergilemiş olmasına rağmen taktik tercihi sebebiyle hedefine ulaşamadı. Her şeye rağmen Kayalar takımı, her yıl olduğu gibi Turnuvanın en anlamlı kupası olan “EN CENTİLMEN TAKIM” kupasının sahibi oldu. Turnuvanın Gol Kralı, attığı 19 golle Kayalar takımından Mahmut GÜNER oldu.

* Turnuvanın Gol kralı olan Mahmut Güner’e Macahel Vakfı önceki Başkanlardan Sayın Mehmet CESUR ödüllerini takdim edildi. Mehmet Cesur yaptığı konuşmada, takımların kardeşçe, centilmence mücadele ettikleri için teşekkür etti. Ayrıca emeği geçen herkese de teşekkür etti.

 

* En Centilmen Takım Kupası, Hanımlar Komisyonu Üyesi ve Macahel Vakfı Genel Sekreteri Hacer YILDIZ tarafından KAYALAR Takımına verildi.

Yapılan konuşmalarda; sporun saygı, sevgi, dostluk ve kardeşlik olduğunu gerçek hayatta da bunu korumak gerektiği vurgulandı. Turnuvanın amacına uygun olarak sona ermesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür edildi. Turnuvaya ilgi gösteren ve boyunca yöneticilerle beraber olan saygıdeğer misafirlere ve hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür edildi. Turnuva boyunca sosyal medyada parça parça canlı yayınlar da yapıldı.

Turnuvanın düzenlenmesinde en başta spor komisyonumuza, maddi manevi desteklerini esirgemeyenlere ve Şirinevler Spor Kulübü ne şahsında Mehmet CESUR, Yaşar YILDIRIM ve yönetim kuruluna Macahel Vakfı olarak müteşekkiriz.

———————————————————————————————————-

Turnuvanın beşinci haftası 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü ilk dörde kalan Uğur, Maral, Düzenli ve Efeler arasındaki yarı final maçları tamamlandı.

EFELER TAKIMI – UĞUR TAKIMI

Turnuvayı lider tamamlayan Uğur, turnuvanın dördüncü takımı Efeler ile yarı finalde karşılaştı. Efeler rahat bir oyunla Uğur’u 9-1 yenmeyi başardı ve Finalde Şampiyonluk maçı oynamayı hak kazandı. Uğur takımı ise turnuvanın 3. üncülük maçı oynamak için rakibini beklemeye başladı.

DÜZENLİ TAKIMI

Turnuvayı ikinci ve üçüncü tamamlayan Düzenli ile Maral yarı finalde karşı karşıya geldiler. Çok zorlu geçen maçı Düzenli takımı, Maral takımı karşısında 3-1 kazanmasını bildi ve Finalde Şampiyonluk maçı oynamaya hak kazandı. Maral ise turnuvanın 3.üncülük maçı oynamaya yetinmek zorunda kaldı ve Uğur takımının rakibi oldu.

MARAL TAKIMI