Ana Sayfa Futbol Turnuvası Macahel Vakfı Futbol Turnuvası üçüncü hafta maçları tamamlandı.

Macahel Vakfı Futbol Turnuvası üçüncü hafta maçları tamamlandı.

2070

Macahel Vakfı Futbol Turnuvasının Üçüncü haftası sürprizlerle tamamlandı.

Toplam 27 golün atıldığı haftanın toplu sonuçlar şu şekilde oluştu.

23 Nisan 2017 Pazar
3 Başlama Saati TAKIM ADI GOLLER TAKIM ADI
1 15:00 EFELER 3 – 4 UĞUR
2 16:00 MARAL 6 – 3  DÜZENLİ
3 17:00 KAYALAR 5 – 6 CAMİLİ

 

EFELER- UĞUR

Turnuvanın üçüncü haftasına Ezeli rekabetin iki takımı, Efeler ile Uğur karşı karşıya geldi. Favori Efeler takımı idi. Efeler takımının gençlere şans vermesi taktire şayan bir tercihti. Seyir zevki yüksek çekişmeli geçen müsabakada Efeler turnuvanın ikinci mağlubiyetini Uğur takımı karşısında almış oldu. Maç Efeler 3 – 4 Uğur skoruyla tamamlandı. Bu sonuçla Uğur puanını 6 ya çıkartırken Efeler 3 puanda kaldı.
Efeler 3 – 4 Uğur


MARAL TAKIMINDAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

MARAL – DÜZENLİ

Turnuvayı ilk iki haftasını lider olarak tamamlayan Düzenli turnuvanın güçlü takımlarından Maral ile karşılaştı. Düzenli takımı Maral karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Maral takımı müthiş geri dönüşle kalesinde gördüğü 3 golden sonra gole kapatarak maçı 6-3 skorla maçı almayı başardı. Maral puanını 6 ya çıkartırken haftayı puansız kapatan Düzenli ise 6 puanda kaldı.
Maral 6 – 3 Düzenli


KAYALAR- CAMİLİ

Turnuvanın üçüncü haftasına puansız girmiş olan Camili ile turnuvanın sürpriz takımı Kayalar karşı karşıya geldiler. Kıran kırana tabir edilecek temposu yüksek maçta bu sefer sürprizi Camili yaparak rakibini 6-5 yenmeyi başardı. Kayalar bu güzel maçta hayal kırıklığına uğrasa da ilk dörde girmek için elinden gelen bütün çabayı sarf etme sinyalini verdi. Kayalar 5 – 6 Camili


 

GOL KRALLIĞI

Turnuvanın ilk üç haftasında toplam 96 gol atıldı. Atılan gollerin 29 ünü 3 futbolcu attı. Gol krallığı yarışmasında ilk üç sıra aşağıdaki gibi oluştu.

  1. Mahmut GÜNER Kayalar takımı         12 gol
  2. Enes ERTÜRK Düzenli takımı         9 gol
  3. Ahmet İpek Uğur takımı              8 gol

(Spor Komisyonu)